penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Monday, October 8, 2012

Birthday treat..

Assalamualaikum.. laa tk habis2 lagi kisah birthday yer.. ahahhaa.. layan kan jelah korang.. Memandangkan birthday aku dan anak daraku Qaleesya selang sehari jer.. yup, aku birthday aku 30/8 dan birthday dia 31/8 maka save la duit en. somi menyambut birthday kami.. boleh lump sum.. 2 in 1 celebration.  So, malam 31/8 (merdeka eve) en. somi telah membawa kami anak beranak pi makan kt one Steakhouse area Laman Seri.. sorry aku dh lupa exact name steakhouse tu.. aku ni kan isteri mithali.. idok ler aku pow en. somi habis-habisan hahah.. 

Spaghetti Bolognese tuk anak2..

steak for me

lamb chop for hubby

 si dia ni nk makan sendiri

my plain face.. candid.. dah la ngan sakit matanya.. sabor jerlah..

Makanan oklah.. org belanja sedap jer kah kah kah... lepas makan, we all lepak2 area situ dulu.. saja nk tunggu detik 12 malam nk bg anak2 tgk bunga api..

tiga beranak. Qaleesya skang jalan asyik nk pegang tangan adik. Ada ciri kepimpinan disitu.. kah kah kah.. tapi si adik pulak konon dh besar.. tk nak kakak pegang2.. tk sedar diri baru setahun jagung.. hehehe

anak2 daraku.. sorry gambar agak blur.. maklumla snap guna phone cap ayam jer.


bergumbira mereka bertiga ini.. siap nk terbang2 lagi en. somi kah kah kah..

now sesi ngan ibu plak.. amboi happynya Qaleesya..

hahaha kelakar gambar ni.. payah tul nk photoshoot ngan anak2 ni.

Lepas lepak2, kami pun beredar ke I-City.. selalu ada bunga api kt situ. Punyalah ramai manusia menunggu tembakan bunga api sempena hari merdeka, tapi sampai kul 12.15 bayang bunga api pun tarakkk!!! hahaha.. tiada bunga api di I-City merdeka tahun ni... hampa sume org.. kami pun cepat2 blah, kang jem nk kuar dari i-city tu.. balik umah baru terhegeh2 wat kek Qaleesya.. penatnya tapi happy sgt dpt spend quality time bersama org tersayang. Dan yg paling penting, anak2 happy... Alhamdulillah.. tu pun nikmat dari Allah kan??? jumpa lagi, bai...

2 comments:

  1. walaupun simple tapi sgt seronok sebab celebrate bersama2 family dan anak2 tersayang....untung en somi yer belanja pakej terus..jimat weiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. nome.. tu lah pasalnya.. save duit dia kan. Dapat lak bini yg bukan jenis meminta2 ni.. untunglaaa... (hahah masuk bakul angkat sendiri).. tiada yg lebih seronok dari spend time ngan family.

      Delete

Feel free to drop your comment k.. tq =)