penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Wednesday, November 28, 2012

Aiyooo dah exceed quota!!!

Assalamualaikum... haiyaaa sgt ler tk bestnyer.. lepas ni update blog tanpa gambar. Dah tk boleh nk upload lagi dah.. dah exceed quota.. kalau nk lebih kena subscribe.. bapak kedekut tul blogger.com ni..

Sesapa tau camne nk upload gambar without pay.. let me know, teach me how.. please... jasamu dikenang.. k bye..

5 comments:

  1. Ni pengalaman akak... :-)


    http://meandmylife1376.blogspot.com/search/label/tutorial%20photo%20upload%20quota

    ReplyDelete
  2. blog aku pun dah exceed quota gak beb...aku baru kena ari senin baru nih...

    now dah boleh sebab aku download gambo guna PICASA...cer ko try beb...

    ReplyDelete
  3. cer ko ajar sket cane nk guna picasa ni.. aku ni buta IT sket..mekacih

    ReplyDelete
  4. Ija, aku ada buat tutorial kat blog aku...
    tapi sempoi jelah...
    harap kau faham la apa yg cuba aku nak sampaikan hehehe :D

    ReplyDelete
  5. Erin.. thanks diatas usahamu itu.. nanti aku tgk k.. love u la...

    ReplyDelete

Feel free to drop your comment k.. tq =)