penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Wednesday, November 28, 2012

It's our 4th Anniversary.. alhamdulillah..

Assalamualaikum.. ari ni genap ler seminggu sudah berlalu.. baru nk ada masa nk wat entry.. kekekek...
Yes, 21/11/12 yg lalu, genaplah 4 tahun kami melayari bahtera rumahtangga.. terasa mcm baru jer kawin sekali eh.. dah 4 tahun... Alhamdulillah.. Moga hubungan ini akan kekal hingga ke akhir hayat.. moga kami lebih matang menempuh badai rumahtangga, moga kasih sayang kami lebih kuat dari hari ke hari.. moga rumahtangga ini berada dalam lindungan Yang Maha Esa.. dan moga kebahagiaan ni berkekalan hingga ke hujung nyawa.. to my lovely hubby.. i love u and i always will.. terima kasih kerana menerima diri ini seadanya.. terima kasih kerana byk bersabar dengan diri ini, terima kasih kerana menjaga diri ini.. terima kasih kerana menjadi abah yg baik tuk anak2 kita...

We all tk gi celebrate kt mana2 pun tahun ni.. just masak2 kt umah, then makan kami 4 beranak.. we spend time together kt umah jer.. entah naper, rasa malas sgt nk kuar... Oleh tu, jomla kita tepek gambar sket tuk mengimbas kenangan 4 tahun dulu.. (tak sah ler kalau tk letak gambar kawin dedulu kan.. katapun entry wedding anniversary.. kasi chance la i nk feeling2 sket..)

21/11/2008.. the day i  menjadi Mrs Hashim...

feeling2 jadi model majalah pengantin.. (padahal muka dah lemau dah time ni.. satu hari senyum jer.. huk huk huk..)

ditepi pantai yg indah.. ku duduk berdua denganmu.. ahhahaha.. tukar lirik k..

very the classic.. make up pun ala2 classic gitu..

honeymooners!!!!

Doakan kami bahagia keakhir hayat.. nk upload gambar our precious Qaireen and Qaleesya pun tk boleh dah.. dah exceed quota.. cess kedekut tul... bye..

1 comment:

  1. happy anniversary to both of u! semoga Allah sentiasa memberkati hidup kalian

    ReplyDelete

Feel free to drop your comment k.. tq =)