penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Friday, November 16, 2012

Reunion Ex-SMTP 97

Assalamualaikum...

Balik raya haji ari tu ada dua tujuan sebenarnya. Pertama of course la nk beraya bersama mak dan ayah.. kedua, nk menghadiri majlis reunion ex SMTP 97... uish.. lama giler tk jumpa budak2 ni.. hahaha budak2 ke?? boleh kata sume dah jadi bapak dan mak budak dah kah kah kah... Majlis ni diadakan pada hari raya pertama sebelah malam di Seaview Hotel. 

 background pentas.. rindu giler ngan derang ni sume.. walaupun tak semua yg dapat attend, tapi mana yg ada tu dah cukup memeriahkan suasana..

geng2 perempuan yg hadir.. ada yg dah berubah saiz dan ada yg masih mantain saiz S.. hahaha..

ni pulak kaum adam yg dapat hadir..amboi.. sumenye 'semangat' gitu.. hehehhe

bergambar ramai2.. ni lah yg menghadirkan diri pada malam itu.. thanks sume.. hangpa mmg best!!!


kami... qaleesya and qaireen mmg behave sgt malam tu.. ibu suka... hik hik hik..lenkali boleh bawa lagi.


bersama kawan2.. bertudung merah berdiri tu maziana, yg duduk tu ina & hazurah

Zaharah and Uji

aku sembang sambil tido hahahahha....sampai senget asyik mendukung dak Qaireen ni.. kehulur kehilir bawa 11.6kg ni.. hehhe

masa ni ada lagi yg belum sampai.. kami dah makan dulu.. lapor oii..


Jah yg tetap maintain.. dari skolah sampai dah beranak cam tu gak badannyer.. jealous iii.... hik hik hik..


yg berbaju oren tu la organizernya.. mekasih mie.. tanpa usaha hang sume ni tk jadi...

Aziz a.k.a koyat.. dulu masa skolah kurus melidi..kecik jer..skang dah melebar ngan jayanya.. aku pun hampir tk kenal dah.. xpe2 hati bahagia tu


Sesekali berjumpa, time ni la nk bermanja.. hik hik hik...

khairi.. one of my bff gak dari skolah sampai la ke universiti.. sanggup datang beraya di langkawi dari Jitra, tabik spring la kat semangat hang tu harry oii..aku dulu kawan baik ngan geng2 lelaki ni.. ate katanya dulu ala tomboy gitu..

pendek kata acara malam tu, makan sembang possing.. bergambar tk habis2.. bukan senang nk jumpa ooo. Even makanan ala kureng sket, sume tu tk menjadi hal.  Yang penting kami dapat jumpa.. happy sgt dah.


aku selitkan lagi skali gambar kami beramai2 pada malam tu.. thanks to all frens coz sudi menghadirkan diri.. moga next year kita dapat jumpa lagi.. you all mmg happening sgt... dan i am very happy dapat jumpa uolls semua... :)



No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)