penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Wednesday, November 28, 2012

Rezeki Durian Crepe..

Assalamualaikum..

Alhamdulillah.. syukur yg tk terhingga ke hadrat llahi, berkat belajar buat durian crepe dan upload gambar di FB, ada kengkawan yg sudi order durian crepe ngan aku. Tapi aku limitkan order.. every week maksimum order cuma 15 set jer bersamaan dgn 75 pcs. Tk boleh lebih. Maklumla, aku ni ibu bekerjaya.. wat benda alah ni just as a part time jer. bukan full time.. sebab tu aku kena limitkan order.. coz ari cuti tulah aku nk wat keje2 rumah yg lain yg tak boleh buat di ari keje.. time cuti ni gak ler nk spend quality time ngan anak2 dan suami. Kang ari keje dah sibuk keje, ari cuti pun sibuk berniaga..kecik ati en. somi dan anak2 nanti.. hehehe..

Ok, berbalik pada durian crepe ni.. alhamdulillah.. syukur pada Allah yg Maha Esa.. dibukakan pintu rezeki dlm bidang ni.. walaupun permintaan tinggi tapi aku tk nak tamak haloba, kaut semuanya.. tima kasih juga pada customer yg sudi membeli durian crepe dari saya.. pada yg sanggup menunggu turn tu, Ya Allah.. kesabaran anda amatlah dihargai.. terima kasih banyak2 yer.. love u olls... pada yg repeat order dan sudi wat promosi tk berbayar ttg durian crepe saya ni, hanya Allah saja yg mampu membalas jasa anda... pada yg sudah try resepi durian crepe yg saya bagi tu.. haaa cane? ok tak? heheheh...

Jom kita tgk order2 minggu lepas.. harap maaf, gambar customer tk sempat nk snap.. almaklumlah, nk cepat jer.. byk tempat nk dihantar kan..


satu set ada 5pcs/RM10


aaa cane? menggoda rasa tak? saya letak isi doyan byk tau..

antara yg dah siap tersusun dlm peti ais.. sampai skang buka peti ais jer bau durian.. buka pintu umah bau durian.. dlm keta pun bau durian.. ate hari2 pening hubby i tau.. hehehhe..

 oklah, sape yg nak order lagi.. minggu ni order dah full... untuk pick up 9/12 ni..masih ada kekosongan 8 set lagi.. sape nk order leh call/pm/sms saya di 0132986822. But this time, no delivery service lagi yer tuan2 dan puan2.. sape yg order boleh collect kt umah saya di Bandar Bukit Raja, Giant/Tesco Setia Alam or Petron depan Jusco Bukit Raja.. haaa tu pick up point dia..

Terima kasih byk2 pada yg dah order.. segala kekurangan harap dimaafkan dan dihalalkan.. terima kasih..

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)