penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Sunday, January 13, 2013

Demi anak2..

Assalamualaikum.. 

Haish.. rasa cam kejap jer cuti, esok dah keje. Sok, all bosses xde, tapi aku ada byk invoices nk disettlekan. Emm.. ikut ati rasa cam malas je nk keje. Lagi best dok rumah, masak, kemas umah, jaga anak2.. hantar anak gi skolah.. tapi apakan daya.. aku harus gak keje demi membantu suami tercinta.. untung sungguh mereka yg jadi suri rumah. Dapat melihat anak2 membesar di depan mata.. Demi anak2 juga aku harus bekerja.. hidup skang sgt costly.. kuar umah jer, perlukan duit.. skolah anak2 pun bukan murah skang ni.. so, nak tak nak.. tabahkan ati bekerja.. 

merekalah penguat semangat ibu dan abah.. we willing to do and sacrifice everything for them.


love both of them sooo much

sejuk ati ibu tgk Qaleesya mcm ni.. :)

oh ya, ari ni teringin nk makan kek coklat.. so, wat la sebijik.. heeheh...

pelengkap petang hari ku...mmg heaven dapat sepotong coklat kek sambil berehat dipetang ari..

budak duaorng ni berehat minum susu sambil tgk tv.. hehehe..

k, nk tido dulu.. sok nk bangun awal ni. wassalam...

2 comments:

  1. Ahakkssss...comeiii budak dua orang ni menyusu, dgn baju sedondon gitu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. some people say diaorang dah mcm kembar tak seiras bila pakai baju sama.. adik dah nk lawan kakak.. heheh

      Delete

Feel free to drop your comment k.. tq =)