penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Wednesday, February 13, 2013

Jenjalan ke OU.. xde khoje..

Assalamualaikum... Wah masih ada yg bercuti ke? I dah start keje ari ni.. sunyi je kt opis tu, boring plk rasanya.. oh ye, cuti raya cina korang gi bercuti sakan..i dok umah jer. Tapi hari ahad tu agak keboringan gak, en. somi kata "jom kita bawa anak2 gi main.. " Sian pulak kt diaorang dok terperap dlm umah jer kan. Dalam pale otak ni fikir nk gi ke Setia City Mall jer.. kt situ ada outdoor playground yg boleh kata besar gak. Mmg puas mainla kan.. baru je kuar umah petang tu, tgk langit dah gelap. Haih..camne nk main kt luar ni, main jap kang hujan. Aku mmg dah blur nk bawa anak2 ke mana.. then hubby kata ikut jer.. dia tau nk bawa ke mana.. aku ikut jelah. 

Rupanya dia bawa ke One Utama.. katanya ada indoor playground kt top floor One Utama tu.. Anak2 happy la dapat jalan2.. mak nyer pun happy gak ler. Dlm ati pun bosan gak memerap kt umah kan.. Byk kedai tutup laa.. raya cina kan. Shopping complex pun penuh cina jer.. sume beraya ke shopping complex. Budaya diaorang kot. Memula bawa anak2 tgk ikan yg banyak kt big aquarium ni.. best gak.. giler besar ikan dia.. 

teruja!!!

Lepas tgk2 ikan, kitaorang pun naik la tingkat atas kan..kenkonon "org tu" kata ada playground kt atas.. emm.. skali hampeh.. tempat playground dah jadi foodcourt chinese.. hampa bebudak ni..hahah tau ke diaorang erti hampa??? ke mak nyer yg hampa tk dapat penuhi impian anak2 kah kah kah.. dah tu, turun la balik.. apa lagi cari makan ler.. ingat nk terjah steamboat, skali kena que panjang ko.. takpelah tima kasih jelah. Kita makan kt tempat yg tk perlu que la.. saya suka, saya suka nasi ayam.. di the chicken rice shop.. itulah menu kami malam tu.

Lepas makan, gi solat.. sementara tunggu en somi solat.. layan la bebudak ni berlari sana sini. Maklum la org tk ramai.. OU tu dah mcm diaorang yg punya ler kan.. 

layankan jelah gambar blur ni.. maklum hp cap ayam jer..

geram sungguh, suka sgt buat muka camni bila kita nk amik gambar dia.

bergurau senda

menggerunkan..

aksi nk memanah kah kah kah...

hugging hugging!!!

our precious..si kurus dan si debab hehehhe...

Last sebelum balik, kasi la main ni bersama Bob the Builder, can u fix it??

dah.. jom balik.. tamat sudah sesi menghabiskan masa kita heheheh... wasalam.

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)