penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Saturday, February 9, 2013

Qaleesya oh Qaleesya..

Assalamualaikum... Haaaa... cer teka, tapak kaki sapekah ini???? Kalau tanya Qaireen dia ckp ni tapak kaki hantu hahahahah... actually ni la tapak kaki Qaleesya.. nampak besar kan? Ni hasil keje dia kt skolah.. foot painting. Cepatnyer dia membesar.. dulu masa baru lahir sebesar dua jari jer tapak kakinya.. sob sob sob.. 

ni juga salah satu hasil keje yg cikgu bagi bawa balik.. ada gakler bintang dari xde kan..heeheh

bangun pagi tetap mengaruk gak. kenkadang kesian kt dia..kul 5.30 pagi dah kena bangun kan..tp nk wat cane, kul 6.30 dah kuar umah. Sabar ye nak.. Selalu pagi2 aku akan masakkan breakfast simple2 jer.. cam macaroni goreng, nugget, sosej.. mana yg sempat jerlah.. pastu make sure minum susu sebotol dulu dan amik vitamin.
Qaireen pun aku kejut awal pagi gak and kasi mandi.. nk kena ajar dari skang, kalau tak kang jadi mcm Qaleesya, susah bangun pagi. Lepak makan sambil tgk zikir kt Astro Oasis.. aktiviti rutin tiap pagi.

Qaireen yg dah siap... dia ni mood pepagi ok sket dari kakaknya.. 

My little Qaleesya... moga jadi sweet muslimah yer nak..

Saaayaaang adik!!!

2 comments:

  1. gambar yg dua last tu memang SWEET :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. oja.. tu time bahagia bersama, bila tiba time gaduh apa pun tk boleh hahah

      Delete

Feel free to drop your comment k.. tq =)