penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Saturday, February 9, 2013

Transformasi!!!

Assalamualaikum.. haa hari ni marathon update blog kehkeh keh...

Projek kami laki bini ari ni adalah tuk mentransform bilik Qaleesya jadi bilik bermain dan belajar.. Lagipun budak berdua tu masih tido bawah ketiak aku lagi.. tk boleh xde ibu kalau nk tido. 


Asalnya bilik cenggini..

Skang sudah jadi begini..

Happy diaorang ni dapat dok kt bilik ni. Actually the reason why we all set up this room to be their playroom a.k.a study room coz bila malam2 ajar Qaleesya buat homework atau revision, dia tk focus sgt bila dok kt hall.. tangan buat keje, mata kenkadang tgk tv. So, hope kt bilik ni dia boleh lebih focus.. kt sini gak kami letak one small whiteboard, so that aku boleh ajar dia using that whiteboard. Gigih balik keje semalam gi cari kerusi ni kt tesco. Qaleesya pilih blue color, Qaireen nk pink color.. dang!! ya tipu sket disitu.. Qaireen tk pilih this color.. ibu dia yg pilih and dia tk membantah.. suka jer.. so i guess dia suka la color pink tu. Dah jgn gaduh berebut kerusi yer!!

Next plan, kena tambah buku2 utk bebudak dua org ni.. yeay!!!

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)