penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Friday, February 1, 2013

Western (Cowboy/Cowgirl)

Assalamualaikum...
Seperti yg pernah update status kt FB sebelum ni, I am one of co. dinner committee... paksa rela nih! So, after second meeting tadi, dinner will be held at Sime Darby Convention Centre, Mont Kiara.. uwaaa.. nangis dulu.. aku tk pernah jejak kaki kesitu.. nk gi situ pun aku tk tau! Aaa cane? GPS will help me.. perhaps.. and one more thing, the theme is Western (Cowboy/Cowgirl).. haaa amik ko.. actually we have two themes to choose.. one is uniform and the other one is western.. malangnyer voting result 50-50.. so, undi dlm committee. byk yg vote western.. aku ni kalau uniform tu senang sket.. aku pakai baju skolah menengah jer.. bila western ni mesti kena ngan jeans, kemeja, cowboy hat and boot... aishh i tk pandai lorr..

So, setakat ni idea yg ada.. mcm gambar kt bawah ni la..

white kemeja with jeans.. or

 mcm ni.. senang sket nk cari and simple jer..

this one pun cam ok gak.. auuummm....

atau mcm ni yg mmg simple habisss.. cost pun tk byk.. keh keh keh...
(pic credit to Google)

Apakata korang tolong jadi fashion designer aku.. cer bagi cadangan sket.  Cowboy hat tu mana nak cari yek?? and kalau aku tk nak pakai boots.. kasut apa yg sesuaii??? beli boots pun membazir, bukannyer pakai selalu.

Please korang.. give me some ideas.. aku ni dah la lama meninggalkan dunia dinner ni.. dah 6 tahun tk pernah attend dinner.. so amatlah biol pasal ni. Oh ya, one more thing, make up!!! nak make up cane? dah la aku ni committee member, sure kena berada kt sana lebih awal..dah tu bila time nk gi make up.. and area mont kiara tu nk make up kt ner?? sapa pandai make up.. aku tk nak make up heavy2 sgt and paling penting harga berpatutan ler.. .. keh keh keh.. terukkan aku..

ok, sesape sudi bantu?? Please.. (sambil wat muka kesian...)

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)