penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Sunday, March 31, 2013

Secret Recipe then TESCO

Assalamualaikum.. 

Tak tau nk letak tajuk entry apa lagi dah.. hentam sajalah.. just nk share gambar jumaat lepas, memenuhkan perut di SR..

ini lunch masa ari khamis lepas.. first time makan korean food kt Oiso, The Sphere Bangsar South.. mmg sedap..just ayam dlm hot plate tu kurang rasa pd aku la.. tp bila makan dgn nasi + sup+kimci dan ikan bilis tu.. wallah...umph! kimchi tu penyedap rasa.. masam2 masin.. sedapnyer.. makan plk ngan nasi panas.. perh.. dok dlm aircond pun boleh meleleh2 peluh.. jatuh cinta sama kimchi!!

ini aku yg punya.. Seafood Thai Spagetti.. mmg suka la.. rasanya dah second time order menu bila ke SR.. pedas menyengat.. yummy2..

ini hubby punya.. lupa apa kenamanya..

minuman kami.. chocolate caramel..



anak2 makan spagetti bolognese.. lepas perut dah kenyang sampai nk kuar balik dah.. terus ke tesco tuk beli groceries..  ok, tu jer nk share.. mata dah ngantuk sgt ni.. gud nite sume...

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)