penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Friday, March 8, 2013

Wild Wild West!!!

Assalamuaikum..

Salam jumaat semua.. alhamdulillah diberi kesempatan lagi menulis disini. Amboi bz bebenor akhir2 ni plus ngan anak2 demam, pastu aku lak demam.. hadoiii sabor jelah.. ujian Allah..

Oh ye, 1 Mac ari tu company aku ni telah mengadakan annual dinner di Sime Darby Convention Centre. Aku adalah salah seorang committee tuk dinner ni.. Alhamdulillah, walaupun masih baru disini tetap diberi peluang tuk bekerjasama dlm event besar ni.  Syukur, segalanya berjalan lancar.. sound system ok, makanan byk dan sedap (walau aku tk makan sgt sebenarnya.. bz kesana kemari).  Performance! Haa ramai staff yg sporting bagi persembahan menarik2 juga.. hadiah utk best performance RM1000.00 ko.. sape tk nak kan? Best dress male/female dapat sorang RM200.00 tapi committee members and top management are excluded. So kitaorang kalau dress to kill pun mmg tk layak utk menang!  So, toksah la nk dress beria sgt kan.. aku make up sendiri jer..baju pun pakai mana yg ada jer.. kemeja kotak2 with jeans.. no boots coz aku mmg tk suka boots. Beli pun membazir jer. Aku just sewa cowboy hat jer.



our team.. the best part is from banquet room we have been upgraded to grand ballroom.. puas ati.. besar.. thanks Sime Darby..

registration counter.. aku ditugaskan menjadi receptionist.. jaga kaunter.. Mari! Mari! sape register dapat doorgift! hehehe

cowgirls!!! Memang sporting habis diaorang ni.. sume pakai ikut tema.. BEST!!

Sila abaikan yg berdiri kt belakang tu.. dia out of theme.. ala2 gegirl sket.. suka hati jer..haiyaa!!

selepas acara persembahan each department ada plk yg sudi nk menyumbangkan suara.. pergh!! suara diaorang ni mmg power la..  ni Sales Manager ngah nyayi lagu Matahari (Agnes Monica)..


suka lampu ni..

ni plk special performance from top management.. sporting arr diaorang ni.. yg pakai baju hitam labuh with red key tu lah my boss a.k.a our Managing Director..

Tu jelah gambar yg ada sempat snap dari kamera phone cap ayam aku ni. Aku pun not in the mood sgt coz masih bersedih ngan pemergian nenek aku kan.. tambah pula anak demam kt umah.. ingat nk balik cepat jer. Walaupun hati tk tenang, tugas tetap dijalankan dengan sebaiknya.. tepat kul 11 mlm en. hubby dah sampai.. cepat2 amik barang dan terus blah.. sian anakku.. kena tinggal..

Ok, see u next entry.. wasalam...

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)