penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Wednesday, April 3, 2013

Little sweet thing.. Thanks..

Assalamualaikum...

Emm.. ari ni saya senyum jer dari pagi sampai la ke petang ni.. mood adalah sgt happy keh keh keh.. you know why????
/
/
/
/
/
/

Yes semua pasal sebekas sandwich ni.. :)

Pagi tadi, bila sampai jer ofis buka jer beg laptop ni i terkedu uollss.. dlm kepala terfikir camne benda ni ada dlm beg?? Dah la masa tu ngah rancak berbual ngan officemate.. terus terdiam.. dia pun heran naper i tetiba terdiam.. hahah.. then baru teringat, sure my hubby yg letak coz pagi tadi nampak dia rebus telur..

Kebiasaannya, aku akan buat bekal.. walaupun akhir2 ni tak complete lima hari bekerja tu aku buat bekal, but still ada buat gak ler.. pagi ni konon nk masak nasi goreng, tapi bila bangun tadi kepala tetiba pening... jalan pun dah terhoyong hayang.. cuba untuk stabilkan badan agar tk jatuh. Jadi terlambat la, plan nk wat nasi goreng kena cancel coz baju skolah anak yg basuh semalam lum iron lagi.. yelah..baru kering kan.. (uniform skolah Qaleesya ada dua pasang jer.. so kena basuh hari2..)

By the way, sangat tk sangka yg hubby akan buatkan breakfast tuk saya juga secara diam2 letak dlm my lappy bag.. Thanks a lot sayang!! Mungkin korang kata, alah.. egg sandwich jer pun, tu pun beria happy.. lainla intan berlian ke, branded handbag ke.. leh la nk berbangga kan..  Yes, pada korang maybe egg sandwich jer.. but for me it is more than that.. bukanlah kata sebelum ni hubby tk pernah masak utk i kt umah..just the way he surprise me and his thought and care tu yg touch my heart.. my hubby bukan jenis romantik orgnya.. but what he did today, sgt romantik pada pandanganku... ^___^

Thanks sayang.. sometime little sweet thing yg u buat sangat menyentuh hati i and cukup buat i happy.. sayang u ketat2.. :)



No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)