penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Thursday, May 23, 2013

Bawa anak2 bermain @ Setia City Mall

Assalamualaikumm...

10 May lepas, we all cuti coz bawa Qaleesya for her ENT appointment kt Hospital Sg. Buloh.. Lepas tu terus ke Shaklee amik stock org order.. petang tu ingat, bawa anak2 gi main la.. sian diaorang dh lama tk kuar main2.. Maka zasss ke Setia City Mall ni. Kat sini ada big outdoor playground. Bebudak suka la.



Interframe dulu.. bam bam ni sgt manja sejak nk dapat adik ni




Happynyer diaorang main.. tk sempat snap sume yg diaorang main coz sibuk jaga diaorang.. lepas main kt playground gi tgk ikan kt kolam lak.. mmg byk ikan dlm kolam tu.. Dah tu diaorang berlari2 kt padang ni plk.. mmg best, hijau giler.. rumput cantik jer..





dan pengakhirannya aku sakit perut coz berlari kejar Qaleesya coz dia melulu ke kolam.. risau anak jatuh kolam, lupa yg diri tu pregnant.. sudahnya berjalan pun sakit. Jawapannya balik jelah.. huk huk huk.. apapun, lepas ni kena tunggu second trimister baru leh bawa diaorang kuar lak.. ibu tk larat nk jaga.. demi kebaikan.. heheh...


No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)