penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Thursday, May 9, 2013

Happy 2nd Birthday Qaireen Hafiyya..

Assalamualaikum.. amboi lama tul tk berblogging rasanya... diam tk diam, si kecik Qaireen dah pun menjejak usia 2 tahun pada 26 April lepas.. baru ni ibu dapat update citer besday dia. Kalau last year wat celebration kt Taska..tahun ni tk begitu. Ibu xde masa nk wat preparation betul2.. cuti pun susah nk amik.. makanya, ibu dan abah buat mana yg termampu jer..

 60 pcs goodies bag yg berisi makanan utk kawan2 Qaireen kt taska.


dan 80pcs cupcake yg ibu buat sendiri.. deco sendiri.. bukan tak boleh tempah jer.. tapi walau sebusy mana pun, ibu cuba buat kek sendiri utk anak ibu... rasa lebih bermakna.. :)  Ini utk Qaireen makan2 dengan kawan2 kt taska. This year no big cake coz ia ibu tk berapa sihat.. hope Qaireen happy dengan apa yg ibu buat ni.. tapi sebenarnya mmg dia happy pun. Uolls tahu tak, dari awal bulan 4 lagi dia dah dok nyanyi "happy birthday to adik".. then bila siap cupcake ni.. dia tgk.. dia ckp.. wah cantiknya.. happy birthday to adik ye ibu... heheh.. bijak anak ibu ni.. cupcake ni aku bagi gak kt cikgu2 tadika Qaleesya sket.. byk budi diaorang kt aku.. heheheh...

Malamnya. kami sekeluarga keluar makan.. tk kemana pun, just gi Windmill kt Plaza Masalam.

birthday girl makan spagetti bolognese, pas tu belasah roti je byk ngan mentega.. mana tk bam bam..

dah besar anak ibu ni.. sob sob sob.. rindu masa awak baby dik..

kakak ni main jer...

waiting for the food. abah fikir apa tu bah??

untuk anak2.. fav diaorang

ibu ngan abah choose d same menu.. sampai tk habis makan.. dlm tu ada nasi, kambing, ayam.. byk giler..

adik oh adik.. jap nyer ibu rasa adik membesar.. skang dah petah berkata2..

ibu doakan bam bam ibu ni sihat sentiasa.. jadi anak yg solehah, bersopan santun, berakhlak mulia.. cerdik akalnya.. berjaya dunia dan akhirat.. ibu, abah, kakak love you sooo much.. happy 2nd birthday Puteri Qaireen Hafiyya bt. Hashim...

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)