penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Wednesday, October 16, 2013

28 Weeks.. Alhamdulillah :)

Alhamdulillah.. syukur ke hadrat Allah, minggu ni kandungan dah masuk 7 bulan. So far, berat makin naik.. muka makin tembam..hihihi.. what to do, selera makan sentiasa ada..maka berat pun naik bertingkat2 ler.. and this time, baru 7 bulan berat dah almost cecah berat masa 9 bln ngandungkan Qaleesya dan Qaireen dulu. Omak aiii.. aiii gumuks sgt.. hopefully, lepas bersalin nanti senangla nk turunkan berat ni yer.. takpe, aii kan ada Shaklee.. kita amik set Slimming Shaklee jer.. Emm perkembangan lain, oh ya.. susu badan dah ada.. dah kuar even jernih lagi.. it is a good sign for me. InsyaAllah ada rezeki si kecik ni nanti.. tekad dihati nk breastfeed dia sampai 2 tahun mcm Qaireen juga.. so, harus yakin yg misi ni akan berjaya!!! Perut pun besar berbanding sebelum2 ni.. dulu 8 bulan pun masih boleh pakai baju t shirt ngandung.. skang ni 7 bulan, baju tu dah sendat seh kt perut..seluar pregnant pun terpaksa letak butang kt lubang last skali.. aii risau baby ni besar sgt, kang tk boleh kuar lak.. aishh.. moga segalanya berjalan lancar la.

ni masa 6 bulan lebih.. besar tak?

my unborn baby.. 4D scan 7/9/13 lalu.




Haa.. korang nampak tak apa jantina baby aii ni?? Alhamdulillah.. moga dia lahir dengan sihat dan selamat.. So, my baby sayang.. sok, awak dah besar leh tgk gambar awak dlm rahim ibu ni yer.. precious sgt masa ni.. dapt tgk dia gerak2, kerutkan muka, melompat2 kt dlm tu.. mengalir air mata ibu.. can't wait to see u sayang.. nak upload video dia, tapi file besar nau..

Oklah, please pray for me ya!! Moga dapat melahirkan si kecil ni dengan selamat.. both me and baby sihat hendaknya.. 2 months to go.. oh ya! Finally semalam kami laki bini dah wat decision nama yg sesuai tuk baby ni.. 6 nama dalam senarai.. akhirnya setuju dengan yg satu ni.. tunggu orgnya kuar baru kita reveal k...  

^____^



No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)