penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Friday, October 11, 2013

Happy 4th Birthday Qaleesya..

She turns 4 on 31 August 2013 yg lalu.. sorry ibu lambat buat entry, celebration pun ala kadar jer. Actually 31 August tu kami memenuhi byk jemputan kenduri dan open house. So, 1 Sept tu ada buat makan2 juga kt rumah jemput jiran2 terdekat jer but no birthday cake.. tapi maaf gambar xde coz aku amatla bz.. aku masak laksa utara, buat makaroni bakar dua bekas, kuih muih, buah, tu jer.. but Alhamdulillah.. makanan cukup hingga tetamu terakhir yg datang hampir kul 7 mlm.. syukur sgt.. So, dia minta birthday cake on the other day.. kami beli one slice jer.. buat syarat.. nk beli sebiji pun tk lalu nk makan dah.. walau one slice Qaleesya sgtla happy..

My anak dara dah 4 tahun.. Selamat Hari Lahir sayang..doa ibu dan abah tk putus2 utk Qaleesya.. moga jadi anak yg solehah, kebanggaan ibu dan abah, moga berjaya dlm hidup, moga sentiasa berada dlm lindungan Allah selalu.. diberi kesihatan yg baik, jadi anak yg cerdik, hormat org tua, taat pada perintah Allah.. ibu dan abah bukan kaya, tapi kami janji akan lakukan yg terbaik utk Qaleesya dan adik2..






Hehehe.. syukur dia happy walau kek one slice jer.. janji ada lilin dia nk tiup hehe.

As a present for birthday, abah belikan basikal tuk Qaleesya dan Qaireen juga.. Thanks abah, tunaikan hajat anak2..



Sekian.. :)

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)