penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Thursday, October 24, 2013

Tantrum ke?

Emm.. lagi dua bulan lebih nk menempuh saat kelahiran bayi ketiga ni.. moga segalanya dipermudahkan.. Tapi dalam pada berdebar nk bersalin ni, kesabaran terus diduga esp dari budak tecik ni..


Skang ni boleh tahan ragamnya.. mcm2 perangai dia buat yg menduga kesabaran ibu. Tak boleh silap sket mesti merajuk.. hati umpama kaca.. fragile sungguh. Kalau tertinggi suara sket ngan dia mulalah tarik muka, cebik.. pastu nangis teresak2.. lepas habis nangis mesti datang kt ibu ckp "saya sayang ibu".. alahai sooo touching..

muka baru lepas nangis.. ni tido petang ni. Tetiba ngingau nangis tk berhenti... ibu je yg mampu buat dia stop nangis. Amik peluk2.. dodoi2. last nk tido ats riba ibu.. mood berangan.. apa la yg difikirkannya..merenung jauh.. adik.. walau ibu ada baby baru nanti, kasih ibu pada adik dan kakak tkde beza..sume pun anak2 ibu.. ibu sayang korang lebih dari nyawa ibu sendiri.. so don't worry.. awak tetap permata dihati ibu.. love u forever..

Walau apapun, ibu kena byk sabar ngan kerenah qaireen ni.. faham sgt perasaan dia.. Qaleesya dulu tantrum lagi teruk. InsyaAllah lama2 oklah ni..


Ni gambar pagi semalam. Ibu pakai jubah nk ke ofis, dia yg dah elok pakai baju t shirt dan seluar tetiba merengek nk berjubah juga.. pakai la asal happy.. siap nk bertudung tu. Moga adik jadi anak yg solehah, kebanggaan ibu dan abah.. amin. Uppss pagi ni pun nk pakai jubah juga.. mcm ni ibu kena beli stok jubah la utk adik.. hehehe.. pujuk2 berjaya gak dia pakai baju ngan seluar biasa.. jubah awak tk sempat ibu nk iron dik oii..

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)