penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Tuesday, July 22, 2014

Selsema datang lagi..


Assalamualaikum.. emm.. selsema on and off start dari Jumaat lepas.  Now dicampur ngan batuk berkahak plk.. sampai skang x pergi klinik pun.. cuba tak nak pergi. Ni lah akibatnya bila tidur tak cukup. Yelah.. hari2 tidur lambat, dah tu tidur dlm dua tiga jam dah bangun utk sahur.. kalau korang nak tau, aku selalu terbangun sahur kul 3 pagi, or kul 3 lebih.. memang dah tk tido dah bila terjaga tu hinggalah pagi. Dah tu mesin basuh plk rosak dari minggu lepas.. dah pelbagai cara en somi merepair.. tak juga ok.. so, sementara mesin rosak, membasuh baju guna tangan le jawapnya..Kenkadang kul 1 pagi aku dok memberus baju lagi kt bilik air.. yelah nk tungu si Ammar tido baru leh wat keje ngan aman.. Alhamdulillah.. semalam en. somi dah belikan mesin basuh baru.. lega makcik.. thanks suamiku. Hmm... badan pun tk boleh bertahan dah kan?? 

Selama selsema ni aku just amik vitamin C, B Complex, Performance Drink cam biasa.. cuma add Nutriferon..Nampaknya kena up kan dos Nutriferon ni.. hehehe.. ginilah bila kita guna cara semulajadi, kesan agak lambat sket berbanding guna ubat yg mengandungi dadah.. 

Ok, dah 4.30 pagi..nk kejut en somi bangun sahur.. Selamat bersahur korang... Sedih ramadhan bakal meninggalkan kita beberapa hari lagi. Sempatkah aku bertemu Ramadhan tahun depan?? Wallahualam...

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)