penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Thursday, August 14, 2014

Aktiviti Qaleesya @ School

Assalamualaikum... masih mood beraya korang? hehehhe.. semalam tengok cikgu Qaleesya upload gambar aktiviti dioarang kat school di FB skolah.. so, ibu nak buat satu entry khas, sok2 Qaleesya dah besar ada kenangan masa skolah kan. Lagipun banyak sangat gambar yang ibu lum print.. penuh dalam pen drive.. entah bila la ibu nak gi print. Rasa mau penuh dua tiga album kalau sekali print. 

Ok, jom layan gambar.. :)
 
Experiment science kt skolah





  


Kelas Taekwondo tiap Jumaat pagi. Yang baju kuning tu bukan jurulatih Taekwondo, tapi Cikgu Nurul, guru kelas Qaleesya


 
 Lawatan sambil belajar ke Aquaria, Perpustakaan dan kilang coklat Beryl's

 
  


Alhamdulillah.. ibu tgk Qaleesya dah ada improvement.. takpe, ibu tak nak push Qaleesya teruk sangat dan tak nak compare Qaleesya dengan sape2..you are special in your own way. ibu syukur tengok perkembangan Qaleesya skang :) Doa ibu tak pernah putus untuk Qaleesya... 

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)