penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Tuesday, September 23, 2014

Berangan Tak Salah! Rumah impian ku..

Assalamualaikum..

Amboi, malam ni rajin pulak nak mengupdate blog. Takpe la.. sambil lipat kain, sambil update blog, kang kain ni tak siap gak lipatnya.. kikikiki

Hubby kata, kalau dah tua nanti tak nak dok sini.. Nak balik dok kampung, tak kisah la Johor atau Langkawi. So, semalam Pn Liza pun wish kat hubby, kalau kita balik buat rumah kat kampung nanti. Taknak rumah besar-besar.. Si isteri ni berangan nak rumah cam fasa Fuego kat Bandar Bukit Raja ni jer. Hai.. memang berkenan sangat ngan rumah tu.. Dua tingkat.. tapi nak 5 bilik.. amacam boleh buat ke suamiku?? ngeh ngeh ngeh..

Ni lah rumah impian ku.

Pandangan depan rumah.


ruang tamu

Ruang makan..Nampak tu dapur kering dan dapur basar dihujung sana...

dapur.. berangan nak ada island cam ni.. 

bilik ditingkat bawah

ruang keluarga di tingkat atas.. suka rumah ni sebab siling tinggi dan dari ruang keluarga tingkat atas ni kita boleh ushar orang di tingkat bawah.. 

Master bedroom


bilik lain ditingkat atas.. 

Berangan tak salah kan.. so, keep on berangan.. biar minda bawah sedar bekerja.. insyaAllah, one day dapat rumah impian ni.. :)

2 comments:

  1. Yes keep on dreaming ;)

    Salam perkenalan.. Jom singgah:
    http://butikgebugebu.blogspot.com/2014/09/kasih-sayang-yang-membawa-ke-syurga.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan :). Thanks sudi singgah ke sini. Nanti kita blogwalking ke blog awak yer.

      Delete

Feel free to drop your comment k.. tq =)