penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Monday, September 22, 2014

Rumah Berkilat ngan Basic H

Assalamualaikum.

Hari ni suka hati sangat.. tengahari tadi masak nasi lemak, sambal sotong, telur goreng. Simple but sedap.. (kasi can la puji diri sendiri.. hahhaha). Lepas menumis, harus lah kesan minyak terpercik sana sini.. pastu kenalah Pn. Liza mengelap dan mengemop segala counter top dan lantai dapur. Sekali alahai.. pencuci Serai Wangi dah habis. Apa taknya hari2 guna.. baru teringat ari tu ada beli multipurpose cleaner keluaran Shaklee..

Ni haa produknya.. RM46 jer, sebotol ni 473ml/16oz. Nampak jer botol kecik, tapi power tau. Sebotol ni boleh hasilkan 48 gelen pembersih jika dicampur ngan air.. ko hada? So, campur la Basic H ni setitik dua dalam air..kira separuh gayung gitu.. then aku pun lap la segala counter top, dapur dan dinding dapur tu.. omak aiii hasilnya sungguh menakjubkan... bling bling mata cek tau..


Taraaaa!!! Berkilat dak dapur cek?? boleh wat cermin muka kot tak cukup cermin kt rumah. 

Pastu, aku pun add lagi empat lima titik dalam separuh baldi air.. buat mop satu rumah.. 

Tudia, berkilat lantai dapuq cek.. serius puas ati la guna Basic H ni.. memang jimat sesangat. Bukan jer boleh guna untuk cuci lantai, counter top dan dapur malah boleh guna untuk lap perabot kayu, peralatan dapur, cermin dan banyak lagi. Tapi korang jangan pulak gi masukkan dalam tangki isi air cuci cermin keta or cuci akuarium.. yang ni tak boleh no... 

Oklah, tak mau cakap banyak. Kalau korang rasa nak order Basic H ni kasi umah korang pun berkilat juga, just sms/wa aku ler.. 013-2986822. Paling penting Basic H ni bebas toksik, bebas bahan kimia berbahaya dan selamat serta semulajadi. Gunakan tanpa was-was.

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)