penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Tuesday, October 14, 2014

Berhabuk bersawang!

Assalamualaikum.. 

Blog dah berhabuk bersawang, ntah bila nak datang mood update blog personal ni.. skang membusy ngan blog bisnes jer.. banyak citer yang diperam,ntah bila nak start taip dan publish.. hmmm... dua tiga hari ni kurang sihat coz dah beberapa malam tak tido lena.. my only son tak sihat.. bila anak sakit, masakan mata ni dapat dipejam.. dia nak berdukung jer.. sayang anak ibu.. alhamdulillah.. today dah getting better.. rumah pun dah mcm tongkang pecah, kain pun dah menimbun.. basuh basuh basuh, tang melipat mcm siput.. now aku plk kurang sihat.. takpe, dugaan Allah.. syukur.. 

ok, nnt ada masa aku update blog.. tu pun kalau ada yang nak baca.. :)

2 comments:

  1. semoga sentiasa sihat. boleh update blog pulak hehe

    http://butikgebugebu.blogspot.com/2014/10/kekurangan-air-boleh-menyebabkan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. getting better. Thank Butik Gebu2..

      Delete

Feel free to drop your comment k.. tq =)