penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Friday, October 3, 2014

Congratulation Puteri Aifa Yusra!!

Assalamualaikum...

Ahad lepas majlis konvokesyen anak sedaraku yang belajar kat UNIKL tu.. majlis berlangsung di PICC. Patutnya hari tu aku juga ada Motivation Rally anjuran Shaklee kat SACC, Shah Alam. Tapi demi Aifa, kubatalkan pergi motivaton rally tu. Apapun terjadi family come first kan.. konvo ni satu majlis yang sangat bermakna tau. Pada aku, gembiranya nak konvo ni lebih dari bersanding lah! Kita dah berpenat lelah belajar bertahun-tahun, dan inilah hasilnya.. memang patut diraikan. 

Kami gerak dari rumah agak lewat gak dah. Konvo start kul 2, kami kul 12 lebih baru kuar umah. Singgah Giant dulu amik gambar pasport Qaleesya, maklumlah anak dara i nak gi haji kan.. yang tu nanti aku update next entry yer. Then bila dah sampai Putrajaya, singgah Presint 11 dulu gi amik tudung yang aku beli dari kawan aku. Singgah solat kat surau Presint 11 baru gerak ke PICC. Sampai PICC dah kul 3 lebih. So, bermulalah proses menunggu cek mek graduan kuar dewan.. Sib baik la anak-anak tak buat hal. Punyalah ramai orang, sampai ada yang tido atas lantai coz lama sangat menunggu. Aifaa keluar dewan dalam kul 6 petang. Sebelum dia kuar dewan, sempat la aku pi beli sejambak bunga untuk dia.. konvo tanpa bunga, mana best! Sonok ooo dapat bunga banyak... 

 Kami yang menunggu tanpa jemu. Tengok penuh bunga kat meja tu.. semua untuk Cik Aifa hheheheh

Kakak yang bagus.. tak buat hal, walau tunggu lama.


 Selfie ngan qaireen.. boring.. hahahhah..

 Inilah orang yang dinanti sudah keluar.. tahniah Aifa.. makcik bangga dengan Aifa.. lepas ni keje elok2 yer.. cun tak anak sedara aiii hik hik hik..

Aku, kakak aku (mak si Aifa), Aifa dan sepupu ku Cik Niqa..

Lepas habis acara bergambar, kami pun terjah Restoran D Tasek Bangi.. lapar ooo dari tengahari tak makan. Alhamdulilah rezeki malam tu, thanks Apik belanja :)

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)