penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Tuesday, November 11, 2014

Buat Kek Cekelat lagi..

Assalamualaikum..

Semalam luangkan masa buat Kek Coklat lagi. Aku ni kenkadang dah malas nak buat kek ni. Tapi kesiankan anak-anak, buatlah juga.. diaorang yang nak makan sangat kan. Lagipun ada balance cream cheese dalam freezer baik dihabiskan. So, terjadilah Kek Cheese Coklat Moist. 



Balance Cream cheese tu tak banyak mana, so buat cream cheese frosting, lepakan sekeliling kek. Then buat chocolate ganache salut sekeliling kek lagi.. sedap le pulak.. yang penting anak-anak I suka.. air tangan ibu kan.. halal dan penuh kasih sayang. (^__^)

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)