penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Sunday, November 23, 2014

Choc Chip Muffin

Assalamualaikum...

Semalam, dah lewat juga baru terhegeh-hegeh buat muffin untuk dibawa ke acara Temasya Sukan dan Graduasi sekolah Qaleesya.. Pihak sekolah memang ada sediakan makan-makan.. tapi kalau ibu bapa nak bawa, kecik tapak tangan padang bola tampar tu sekolah tadahkan.. so, aku pun baking la muffin satu adunan.. kul 1.30 pagi baru siap tau.. letih Tuhan jer yang tau.. tapi puas hati coz muffin ku licin semuanya.. alhamdulillah...



Sib baik ada balance stok kotak ni, so sesuai sangat ler letak muffin-muffin tu. Sedap muffin ni coz dia lembap2 sket, chewy ngan coklat chip didalamnya dan taburan coklat chip lagi sebagai hiasan serta rasa badam cincang tu.. hmm aku sempat rasa satu jer pagi tadi. 

Kalau ada yang nak order, bolehlah whatsapp/sms/call aku yer at 013-2986822. Sesuai sangat untuk doorgift majlis kahwin, untuk sebarang jamuan hari jadi, makan-makan dirumah bersama sanak saudara dan kawan2. Satu Set RM25/24pcs. Order melebihi dua set akan mendapat diskaun!!! Order in advance yer.. advisable sehari or dua hari sebelum pick up. Oh ya, area Bandar Bukit Raja free delivery.. other area boleh pick up sendiri. Nak deliver pun boleh, tapi ada additional cost ler. 

Thanks for reading!! :)

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)