penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Tuesday, November 11, 2014

Demam Frozen yang Tak Habis-habis..

Assalamualaikum..

Sabtu lepas saja melawat Klang Parade.. kata baru renovate, so nak tengok jelah apa yang ada kat situ. End up ada sorang ni dah berkenan ngan sepasang kasut, then pow abah dia membelinya.. hhaha nasibler.. 



Mentang-mentang la kasut biru.. dia kata tu kasut Frozen. Dah pegang memang tak nak lepas la.. terus pakai ko.. sabar jelah si Qaireen ni. Abah pun belikanlah since kasut yang dia ada dah rosak dan lagi sepasang dah ketat. Oklah ada alasan kan.. Rezeki Qaireen.. (^__^)

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)