penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Tuesday, November 4, 2014

Selamat Bertunang Pak Syam!

Assalamualaikum..

Tanggal 1 November lepas, kembar hubby bertunang. Suppose we all balik Johor petang Jumaat tu, but then aku dah siap packing sume hubby call ckp Sabtu tu dia kena keje.. haa ngaruklah anak-anak tak jadi balik umah tokwan. So, malam tu abah pujuk belanja makan dan main kat Setia City Mall.. Dan one thing aku realize.. Hisyam bertunang 01/11/2014 dan aku and my hubby bertunang dulu 11/01/2008.. see kebetulan tak? 1/11 dengan 11/1 hahaha.. kembar2.. pilih tarikh tunang pun lebih kurang.

So, tunang Hisyam (twin my hubby) ni orang Johor gak.. lega lah my MIL coz dapat menantu orang Johor.. senang sket ada yang dekat untuk tengok2 ibu dan ayah.. tak yah cakap banyak, jom kita layan gambar yang dihantar oleh kakak iparku ini..



 Tema sebelah lelaki adalah putih merah.. hantaran MIL buat sendiri. Cup cake Pak Syam tempah kt Johor.. sian MIL buat sensorang.. kalau aku jadi balik aritu leh gak tolong2. Ni tolong cari idea hantaran dan whatsapp gambar kt ibu jer.. huhu..

 Hantaran kedua belah pihak

 Hantaran dari sebelah perempuan.. tema putih biru.

 Perbincangan sedang berlangsung

 Cincin disarungkan oleh my MIL

 My biras to be with anak sedara ku..

 Tahniah both of you.. Selamat Bertunang Hisyam dan Saifa.. so, yang berkemeja putih tulah twin my hubby.. kembar tak seiras dan tak sesaiz.. hahaha...

 Bergambar dengan my MIL dan mak Saifa.. 

 Gambar family bersama Hisyam dan tunangnya.. of course we all xde dalam ni. adik ipar aku yang bongsu dan kakak ipar yang sulong pun x dapat join the event. 

Moga Allah berkati hubungan ini hingga ke jinjang pelamin.. amin.. Countdown to the wedding Pak Syam and Auntie Saifa.. Weeee!!!

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)