penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Wednesday, December 31, 2014

Cheesy Garlic Bread

Assalamualaikum..

Ahad lepas meroti lagi. This time buat Cheesy Garlic Bread/Pizza.. yang bercheese2 ni memang satu keluarga suka. To be honest, roti ni sangat simple penyediaannya dan sedap. Berbaloi buat coz sekejapan licin. Makan panas2 lagi sedap uolls.. yang penting hasil air tangan ibu penuh kasih sayang.. itu penyedap yang kedai roti lain tak boleh beri untuk anak-anak ibu.

 Letak cheese mozzarella dan cheddar banyak2.. lagi sedap. Tabur plak ngan mix herb.. lagi sedap!


Haa dah siap.. meleleh ayaq liuq tak? Lap cepat.. lepas ni boleh try buat. Resepi seperti berikut:

Resepi ni aku amik dari group Resepi Ringkas di FB. Memang senang nak buat.. so uolls boleh try yer.. pasti tidak menghampakan.. komen en suami "U dah boleh buka bakery!" Wow.. jauh lagi tu, perlu banyak belajar lagi.. selamat mencuba ya! ^__^

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)