penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Monday, December 15, 2014

Jalan-jalan ICT

Assalamualaikum..

Hari Isnin, 1 Disember tu bawa abang sekeluarga, mak ayah jalan2 kat ICT.  Pergi siang, semua permainan kanak2 tu tak la dibuka.. suasana kurang meriah sket coz xde lampu2 kan.. tapi ramai gak manusia yang gi bersuka ria kat water part di ICT tu. Entry water part RM35 untuk dewasa dan RM25 (kalau tak silap la) untuk kanak2.. We all saja jer jalan2.. tapi bebudak ni terjebak pulak nak naik benda alah ni. 






Qaleesya excited nak naik benda alah ni.. aku kasi dia naik ngan anak sedara aku yang tingkatan 2 ni. Qaireen kurang adventure benda-benda gini.. takut katanya. Masuk dalam gua tu gelap huhu.. lampu samar2.. hihi.. sorang RM10. Layankan jerlah..

Habis main ni, kami gerak gi lepak2 umah kakak aku kat Sunway. Mak ayah nak tido sana pulak setelah dua hari kat umah aku. Malam tu, kami datang ICT lagi.. baru enjoy bebudak nak main.. haa semua permainan diaorang nak try.. siap duit jelah ibu dah abah yer.. takpe, as long as anak2 happy..apa salahnya..sekali sekala jer.. 




Ini antara yang aku sempat snap ler.. tak kose nak snap semua.. hihihi.. by the way, diaorang sangat enjoy la. Tiap permainan RM5... 

Ok tu jer nak citer.. bye.

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)