penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Sunday, January 11, 2015

Terapi Minda Di Shaklee

Assalamualaikum..

Korang gi mana ari ni? Aku ke Shaklee tengahari Sabtu tu.. sesekali buat terapi minda ke Shaklee ni best gak hihihi.. kebetulan order masuk mencanak-canak minggu ni coz promo Alfalfa, Vitalea for Children dan Vivix ni.. nak2 pulak, Alfalfa beli dua botol dapat off 5%. Orang bijak memang cepatlah grab dua botol terus.. jimat $$ kan.. 

Minggu ni ramai yang nak kurus, selim melim, kulit cantik, kurangkan kolestrol dan buang toksin. So, aku pun memboronglah Omega, Alfalfa dan Lecithin.. Even dah ada keje tetap skang ni, Shaklee tetap dihati.. Business I still on. Sesape nak free consultation pasal vitamin Shaklee tu, just whatsapp jer.. InsyaAllah akan membantu sebaik mungkin. 

Cakap pasal Alfalfa ni.. King of Food uolls.. aku memang suka Alfalfa coz sumber milkbooster terbaek gitu. Yelah, sejak lahirkan Ammar aku memang bagi direct feeding jer kat dia. Maklum lah dok umah, tak keje.. apa kes nak pam2 susu pulak kan. So, bila dah start keje.. Ammar pun dah setahun umurnya, aku still nak bagi susu badan kat dia. At first bila pam, memang tak dapat banyak mana lah.. tapi as usual.. aku memang positif bab ni. Pam susu dan bagi direct feeding amatlah berbeza.. susu tu ada, just bila kita first time pam memang akan berkurang. Jangan risau, keep on pumping setiap 3 jam sekali ke.. minum air cukup.. amik supplement secara konsisten.. alhamdulillah. skang ni boleh bekalkan susu ke taskan dalam 5 pack tiap hari.. satu pack dalam 4 ke 5 oz.. oklah kan.. tu pun habis tau Ammar minum even dia dah makan solid food. So, sesapa yang nak jadi macam saya.. meh pm.. saya tunjukkan caranya.. :)

 hasil tangkapan petang tadi.. semua pun nak kurus dan cun


Lepas beli barang, kasi chance bebudak ni main kat playroom dalam Shaklee ni. Bagus Shaklee ni, senang mak bapak nak membeli belah.. anak-anak boleh main kat sini. tempat bersih dan selamat.
 
 Suka sangat dapat main..Qaireen xde time ni, gi toilet ngan abahnya.




 hero pujaan hati ni dah berkenan ngan ayam ni.. suka dia main ni sampai tak nak turun dan tak nak balik.. hahahha.. Abah beli satuletak kat umah ler..





Ok, dah happy-happy main, moh le kita balik coz ibu nak gi pos barang customer ni. Alhamdulillah.. excited pos barang pada customer yang memilih untuk kurus secara sihat.. happy dapat bantu orang lain dapat kehidupan yang lebih sihat.. 

Untuk sebarang pertanyaan/order produk Shaklee:

sms/whatsapp

LIZA (013-298682)












No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)