penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Saturday, February 7, 2015

Sambutan Maulidur Rasul - Tadika Seri Permata, BBR

Assalamualaikum...

Dua anak daraku, bangun awal pagi semalam coz semangat nak gi skolah ada sambutan Maulidur Rasul katanya. Khamis petang tu on the way back, meredah jem.. aku sempat la intai2 FB. Skali tengok FB skolah bebudak ni update Jumaat ada sambutan kat sekolah, ibu bapa boleh sumbangkan makanan. So, fikir nak prepare homemade food memang tak sempat dah. Aku sampai umah dah maghrib.. pagi nak bangun masak memang tak sempat ler. So, decide beli Kek jer. Aku beli dua jenis kek, Kek Kurma dan Marble kek.. 

Ni pulak gambar-gambar diaorang yang cikgu post kat FB tadika. Saya tumpang share kat sini yer cikgu.. hehehhe.. So biarlah gambar berbicara :)





 Bercerita dulu tentang kelahiran Rasulullah SAW.. Qaireen balik umah, citer ngan ibu Rasulullah SAW lahir tahun Gajah :)


 Groufie.. bersama cikgu2 Seri Permata BBR. Qaireen awat serious sangat tu.. first experience untuk Qaireen..

 ok, beratur nak berarak keliling kawasan perumahan..









 

Terima kasih cikgu2 atas anjuran aktiviti yang bermanfaat ni..

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)