penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Sunday, March 22, 2015

Cerita Cuti Sekolah Anak-anak

Assalamualaikum..

Orang lain cuti sekolah dah plan gi jenjalan bercuti bersama keluarga.. kami cuti sekolah dok jelah kat sini. Ibu abah tak dapat cuti. So, bebudak ke skolah macam biasa coz sesi day care berjalan seperti biasa.. cuma tak perlu pakai baju sekolah, adalah aktiviti lain yang cikgu rancangkan untuk diaorang. 

Kat bawah ni just nak share aktiviti yang Qaleesya Qaireen buat kat skolah masa cuti ni. Ni ibu amik dari FB Cikgu Nurul.. thanks cikgu sudi share.. ada gak kenangan diaorang,bila besar nanti boleh tengok. So far, diaorang belajar buat Nasi lemak, Kek pelangi dan Ais Krim.. suka lah diaoarang balik citer.. last Thursday bawa balik ais krim.. bak kata qaleesya.. sedap.. sedap sangat.. hahaha..


 Qaireen tunjuk bakat


 Turn Qaleesya pulak

 Semua pun excited..


 Qaireen and the gang kupas telur untuk nasi lemak





Terima kasih cikgu tolong ajarkan anak2 kami.. :)

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)