penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Saturday, March 7, 2015

Company Photoshoot.. cewah!!

Assalamualaikum..

Tanggal 28 Jan dan 9 Feb ari tu company ada buat sesi bergambar.. ekekek.. kelakar la pulak bila diingatkan. Sesi terbahagi kepada tiga, individual photo, dept photo dan group photo. Perghh.. baru aku tau susah rupanya jadi model ni. Sampai gigil2 mulut aku sengih..maklumlah model xde  bakat.. fake smile ada, sincere smile pun ada.. posture nak kena betul.. macam2 lagi lah.. dan best gak tengok gelagat orang lain amik gambar..hahahha.. 

first pic with company corporate logo.. 

 without logo

Our team..Management & Two Wheel
Dari kiri: GM a.k.a my boss (directly report to him), Quality Manager, then aku, sebelah aku adalah Engineer Two Wheel Development.

The whole staff..big group photo of CTTCM.

 
Dan.. ini semua adalah boss tiap department in CTTCM (paling depan en.GM), mereka-mereka inilah yang aku assist setiap hari.. company dulu 3 orang jer. skang 9 orang.. tough! Paling mencabar nak handle mat saleh paling kiri dalam gambar tu.. sabor jelah!!! Nasib la ko tak faham dan boleh baca bahasa melayu Manuel oiii.. jangan ko jumpa blog aku dah.

K.. cau cin cau..

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)