penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Saturday, March 7, 2015

Jom Buat Tabung.

Assalamualaikum..

Isnin lepas, amik anak2 kat skolah cikgu bagi surat... surat per? Jumat, 6hb kena bawa tabung dari bahan terbuang. So parent ngan anak2 kena berkolaborasi buat tabung tu sekreatif mungkin. Ini untuk program Si Cilik Bijak Menabung di sekolah Qaleesya Qaireen.

Hari Khamis malam baru kami laki bini terhegeh2 nak siapkan projek tabung tu. Tu pun lepas kerah anak2 semua tido. Kalau diaorang tak tido, tak siap la keje tu. Sib baik ada en engineer sorang yang kreatif memikiorkan camne nak hasilkan tabung tu. Tugas aku bagi idea sket2 dan tukang tampal sticker. Kiranya kalau kt production, aku part last jer.. bahagian hias dan touch up giteww..

Setelah bertungkus lumus memerah otak, maka siaplah tabung anak2 pada pukul 1 pagi.. pheww.. ngantuk weiii.. Hasilnya

/
/
/
/
/

Ini Puteri Qaireen Hafiyya yang punya..


 Bila masukkan duit syiling.. bunga tu akan berpusing.. 


Ni pulak, Puteri Qaleesya Humaira yang punya..


 konsep sama jer ngan Qaireen.. color bunga jer berbeza



 Taraa.. hasil kerastangan ibu dan abah.. anak2 bangun sok paginya tolong tampal sticker kasi lagi meriah..

*psstt.. bukan jer bebudak teruja tgk bunga2 tu berpusing bila syiling dimasukkan, cikgu2 pun sama.. hehehe..

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)