penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Sunday, May 10, 2015

Baking bersama Qaireen..

Assalamualaikum...

Because of banyak cerita yang dah basi, aku dah lupa bila tarikh kejadian ni.. Cuma petang tu rasa, aish.. lamanya tak baking. Rasa nak makan muffin la.. yang simple2 pun jadilah.. so, buka buka resepi.. jumpa resepi Vanilla Muffin Cip Coklat mudah ni. Apalagi, tengok bahan sume ada.. kita terus buat lah.. 

Pembantu kecik ni tetiba rajin nak tolong. Bagi lah dia tolong.. kang tak diajar dari kecik, besor jadi anak dara pemalas pulak. 



 Letak badam sket sebagai hiasan.. baru makan rasa crunchy2 sket.. dap ooo... Dah masuk oven, asyik ulang tengok dan tanya bila nak masak.. hahaha.. best gak buat aktiviti ngan anak2 rupanya.. cer korang try.. boleh mengeratkan lagi kasih sayang.. and something yang diaorang akan remember sampai besar. InsyaAllah.. our bonding time..

Muka puas ati muffin dah masak :)

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)