penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Sunday, May 10, 2015

Happy Mother's Day!!

Assalamualaikum..

Selamat Hari Ibu pada ibu-ibu diseluruh dunia.. korang semua ohsem!! Bukan senang nak jadi ibu.. terlalu berat tanggungjawab seorang ibu.. ibu bukan sekadar seorang wanita yang melahirkan anda.. malah dialah nurse, maid, teacher, tukang masak, kaunselor dan banyak lagi yang tak dapat diungkapkan dengan kata-kata.. menjadi seorang ibu menuntut banyak kesabaran dan pengorbanan.. Macam aku skang.. korban waktu tido.. skang ni tiap malam Ammar akan jaga kul 2 or 3 pagi.. mengaruk, menangis.. nak susu.. kenkadang berlarutan hingga kul 4 pagi.. then aku memang dah tak tido balik coz nak siapkan bekal anak-anak pulak. So secara purata ibu cuma tido 3 jam jer sehari.. but then.. still boleh hadapi jem di federal highway untuk ke tempat keje.. bekerja.. dan melalui tugasan harian hingga sangkak kul 11 or 12 malam baru lelapkan mata kembali. Dan yang 3 jam tulah rehat ibu.. 



Ni kad hasil kerastangan Qaleesya dan Qaireen.. dapat Jumaat lepas.. tima kasih anak-anak ibu.. so sweet.. i love all you soo much walau ibu ni garang hahaha.. but u all know that I love you right.. 

Selamat Hari Ibu to my mom Pn. Rafeah Murad.. i love u mak.. sepenuh hati. Terima Kasih atas segalanya.. To my mom in law.. Pn Aminah Abdul Rahman.. Terima kasih diatas kasih sayang ibu.. Liza love ibu tooo.. to my sister, Ku Salina Ku Sulong.. my sis in law Saharina Hashim, Rohana Rashid dan Deeja Idris dan Aida Idris.. Happy Mothers Day...

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)