penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Saturday, October 10, 2015

Happy 6th Bithday Qaleesya.. Happy sweet 35 Ibu..

Assalamualaikum.. setelah hampir sebulan lebih baru ada mood nak hapdet kisah besday anak beranak.. yelah..weolls kan August babies.. cewah2!! 

Kek sponsored by abah a.k.a suami tersayang ku.. mekasih en hubby belikan kek utk kitaorang. As Qaleesya punya besday on 31st August dan aku nyer besday on 30th August.. every year pun celebrate sekali. Ibu takdelah teruja sangat nak menyambut sweet 35 ni kan, makin bertambah umur rasa makin dekat pada kematian. Jadinya lebih baik fikir timba bekalan akhirat nanti. Mati bila2 masa jer boleh tiba. Qaleesya yang sangat teruja nak sambut besday ni. Budak2 kan.. bila ingat besday mesti ada kek. Thanks abah buat suprise utk kitaorang.. heehheh.. 

Sorry Qaleesya coz this year tak buat celebration kat skolah dengan kawan-kawan.. ibu sangat busy hingga tak sempat nak buat preparation.. dan ibu abah pun tak dapat nak cuti utk gi celebrate kat skolah. Takpekan.. kakak anak yg baik.. kita sambut satu family pun ok kan.. ibu nampak kegembiraan diwajah kakak.. 

Birthday girl with her cake..


Sukalah tu.. kek peberet dia.. ralat gak takde gambar ibu ngan kakak.. takpe.. panjang umur kita amik next year ye.. 

budak tecit ni pun enjoy makan kek..

To my special girl Qaleesya Humaira.. Happy 6th birthday sayang.. ibu abah dan adik2 sayang kakak sangat2. Ibu doa setiap hari.. setiap lepas solat.. tiap dalam sujud terakhir.. tiap masa bila ibu ingat kakak time keje.. moga Allah lindungi anak ibu ni selalu.. moga kakak jadi anak yang cerdik, elok akhlak.. anak yg solehah, anak yg lembut hati.. anak yang sentiasa mendahulukan Allah lebih dari segala-galanya..  Maafkan ibu kalau selama 6 tahun ni ibu tidak jadi ibu terbaik untuk kakak.. ibu cuba dan akan terus cuba utk jadi ibu yang baik utk kakak.. ibu sayang kakak dunia akhirat..


No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)