penyejuk hati...

penyejuk hati...

En. Nuffnang..

Saturday, December 5, 2015

Hari Konset dan Graduasi TSP 2016

Assalamualaikum..

Tanggal 7 Nov lepas sekolah tadika Qaleesya Qaireen adakan hari konsert dan anekaragam 2016 di Goldcoast Hotel Klang. Qaleesya Qaireen amik bahagian dan ibu pun excited la nak gi tengok kan. 

Qaleesya bagitau dia masuk tarian lagu hindustan, Kun Anta dan berlakon dalam Aci2 buka pintu. Dua2 lagu Kun Anta dan Oh My Darling I love you tu hari2 diaorang balik practice tarian kat umah. Yang Aci2 tu aku ingat dia jadi hantu.. rupa watak utama.. anak aku la Aci tu hahhaha..


 Qaleesya dan kawan2 nya








 Persembahan pertama Qaireen. Semua pun malu2 tak nak nyanyi. Si Qaireen masam jer muka.. naper awak masak dik oii.. malu la tu.

 Persembahan kedua, lagu tiga kupang.. 


 Masam lagi.. tak tau lah naper awak ni.. Bila tengok ibu upload gambar ni dia kata "alamak qaireen tak senyum.. sorry la ibu.. qaireen malu semua orang tgk qaireen."

 Yang ni senyum selalu.. haaha




 Ni masa awal nak menari lagu "Oh My Darling I love you"



 Ni masa melakonkan watak sebagai Aci dalam lagu Aci2 buka pintu. Ibu terkezut campur bangga awak jadi leading actress :)



 Menang hadiah tabung paling kreatif



 Dengan sahabat baik dia Icha. Dah pakai jubah utk majlis graduasi.



 Yeay!!! Dah graduate anak ibu ni.. Moga perjalan mu di masa depan dipermudahkan Allah.. Aamiin.


 Sorry lah gambar konvo kt pentas ni berlambak2.. heheh
 




This is the hapiest day for ibu dan Qaleesya juga. 

Kat bawah ni ada video tarian diaorang:



No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comment k.. tq =)